Przykładowe menu

Na każdą organizowaną uroczystość można ustalić menu według Państwa gustu. Jeśli jednak nie chcecie się tym zajmować, jest opcja skorzystania z już gotowych zestawów dań. Poniżej znajduje się jeden z nich.

 

CORNER
KUCHNIA STAROPOLSKA I

ZUPY :czewone menu na stole

  • rosół
  • żurek
  • borowikowa
  • krem brokułowy / pomidorowy

PRZYSTAWKI :

  • wędlina pieczona + pieczywo
  • galaretki drobiowe
  • schab po warszawsku (w gal. z chrzanem)
  • rolada łososiowa ze szpinakiem
  • rolada drobiowa z żurawiną w galarecie
  • indyk w maladze w galarecie
  • ozorek w galarecie
  • pstrąg w galarecie
  • tatar
  • ryba po grecku
  • śledź w oleju
  • śledź po japońsku
  • śledź po meksykańsku
  • jajka faszerowane
  • jajka w majonezie ze szczypiorkiem
  • łosoś wędzony
  • roladki z tortilli
  • kurczaczki ala'KFC + sos czosnkowy
  • nuggetsy + sos czosnkowy
  • pateczki z kurczaka w cieście kokosowym
  • żeberka po chłopsku na zimno
  • pomidor z mozzarela
  • warzywa świeże, konserwowe
  • sałatka gyros
  • sałatka grecka
  • sałatka makaronowa z rukolą - sałatka z wędzony kurczakiem na słodko
  • sałatka z szynką i ananasem
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka brokułowa
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka owocowa

DANIA GŁÓWNE :

  • zraziki schabowe w Sosie
  • polędwica wieprzowa w sosie
  • indyk z brzoskwinią w sosie
  • kaczka w jabłkach
  • antrykot z kurczaka z ananasem
  • kotlet schabowy
  • roladki wołowe z boczkiem i cebulką
  • łosoś z grilla
  • golonka
  • krokieciki / paszteciki / pierogi + barszcz

DODATKI :

  • ziemniaki z koperkiem
  • kluski śląskie

SURÓWKI :

  • buraczki
  • kapusta zasmażana
  • marchew z groszkiem
  • surówka wiosenna
  • warzywa z wody
  • mizeria

INNE :

  • deser lodowy
  • słodycze (ptasie mleczko, delicje, ciasteczka, chipsy, orzeszki itp.)
  • ciasto (sernik, szarlotka, owocowe / czekoladowe)
  • owoce
  • kawa, herbata (no limit)
  • woda, soki / kompot (no limit)