Przykładowe menu
Na każdą organizowaną uroczystość można ustalić menu według Państwa gustu. Jeśli jednak nie chcecie się tym zajmować, jest opcja skorzystania z już gotowych zestawów dań. Poniżej znajduje się jeden z nich.
CORNER
KUCHNIA STAROPOLSKA I
ZUPY :
- rosół
- żurek
- borowikowa
- krem brokułowy / pomidorowy
PRZYSTAWKI :
- wędlina pieczona + pieczywo
- galaretki drobiowe
- schab po warszawsku (w gal. z chrzanem)
- rolada łososiowa ze szpinakiem
- rolada drobiowa z żurawiną w galarecie
- indyk w maladze w galarecie
- ozorek w galarecie
- pstrąg w galarecie
- tatar
- ryba po grecku
- śledź w oleju
- śledź po japońsku
- śledź po meksykańsku
- jajka faszerowane
- jajka w majonezie ze szczypiorkiem
- łosoś wędzony
- roladki z tortilli
- kurczaczki ala'KFC + sos czosnkowy
- nuggetsy + sos czosnkowy
- pateczki z kurczaka w cieście kokosowym
- żeberka po chłopsku na zimno
- pomidor z mozzarela
- warzywa świeże, konserwowe
- sałatka gyros
- sałatka grecka
- sałatka makaronowa z rukolą - sałatka z wędzony kurczakiem na słodko
- sałatka z szynką i ananasem
- sałatka z tuńczykiem
- sałatka brokułowa
- sałatka jarzynowa
- sałatka owocowa
DANIA GŁÓWNE :
- zraziki schabowe w Sosie
- polędwica wieprzowa w sosie
- indyk z brzoskwinią w sosie
- kaczka w jabłkach
- antrykot z kurczaka z ananasem
- kotlet schabowy
- roladki wołowe z boczkiem i cebulką
- łosoś z grilla
- golonka
- krokieciki / paszteciki / pierogi + barszcz
DODATKI :
- ziemniaki z koperkiem
- kluski śląskie
SURÓWKI :
- buraczki
- kapusta zasmażana
- marchew z groszkiem
- surówka wiosenna
- warzywa z wody
- mizeria
INNE :
- deser lodowy
- słodycze (ptasie mleczko, delicje, ciasteczka, chipsy, orzeszki itp.)
- ciasto (sernik, szarlotka, owocowe / czekoladowe)
- owoce
- kawa, herbata (no limit)
- woda, soki / kompot (no limit)